Restaurant Don Arroyo - Rosmalen

Sfeerimpressie Don Arroyo, De Zuid-Amerikaan

Don Arroyo laat u met de Lunch Latino Carte genieten van heerlijke Zuid Amerikaanse en Hollandse lunchgerechten als salades, broodjes en warme gerechten. Op ons zonneterras en sfeervolle restaurant is het heerlijk vertoeven onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of heerlijke lunch. 


Deze drie aaneengesloten ruimtes vormen samen het restaurant gedeelte waar u kunt genieten van uw lunch of diner. In de voorkamer en tussenkamer begeeft u zich in Cubaanse sferen. In de tuinkamer ervaart u meer de totale Zuid Amerikaanse sfeer.


In het voorjaar, de zomer en najaar kunt u gebruik maken van het zonneterras. U kunt er terecht voor een kopje koffie of een heerlijke lunch of diner.


Bij restaurant Don Arroyo heeft u de mogelijkheid om buiten te lunchen of te dineren. In de zomer serveren wij heerlijke gerechten in deze afgesloten ruimte. Mocht het onverhoopt slecht weer worden, hebben we een tafel binnen beschikbaar voor u.


De Peruaanse berghut staat in de binnentuin van restaurant Don Arroyo. Wilt u een besloten feest bij De Zuid-Amerikaan in Rosmalen geven of eten met een select gezelschap? Dan is de aqhawasi daar zeker geschikt voor.