Restaurant Don Arroyo - Rosmalen

Sfeerimpressie Don Arroyo, De Zuid-Amerikaan

Buenas tardes! Don Arroyo laat u met de nieuwe Lunch Latino Carte genieten van heerlijke lunchgerechten. U bestelt er zowel Zuid Amerikaanse als Hollandse gerechten. Op ons nieuwe zonneterras en gezellige binnentuin is het heerlijk vertoeven onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of heerlijke lunch. Laat u onthaasten en geniet van alles wat u proeft, ziet, beleeft en voelt.


Deze drie aaneengesloten ruimtes vormen samen het restaurant gedeelte waar u kunt genieten van uw lunch of diner. In de voorkamer en tussenkamer begeeft u zich in Cubaanse sferen. In de tuinkamer ervaart u meer de totale Zuid Amerikaanse sfeer.


In het voorjaar, de zomer en najaar kunt u gebruik maken van het zonneterras. U kunt er terecht voor een kopje koffie of een heerlijke lunch of diner.


Bij restaurant Don Arroyo heeft u de mogelijkheid om buiten te lunchen of te dineren. In de zomer serveren wij heerlijke gerechten in deze afgesloten ruimte. Mocht het onverhoopt slecht weer worden, hebben we een tafel binnen beschikbaar voor u.


De Peruaanse berghut staat in de binnentuin van restaurant Don Arroyo. Wilt u een besloten feest bij De Zuid-Amerikaan in Rosmalen geven of eten met een select gezelschap? Dan is de aqhawasi daar zeker geschikt voor.